Blogi ja minä

sinitiainen, bluetit, tinybluetits.blogspot.com

Tervetuloa lukemaan blogiani !

Ympärillämme täällä Suomessa on valtavan kaunis luonto kaikkine neljine vuodenaikoineen. Hienoja luontokokemuksia voi saada paitsi villistä luonnosta, oli se sitten lähimetsä, suoalue, erämaa tai jokin luonnonilmiö, myös puutarhoista, puistoista ja erilaisista retkistä. 

Tämä plogi ei ole puhdas luontoplogi, vaikka luontoa ja sen ilmiöitä kuvataankin ja se on suuri osa tätä plogia.

Tämä ei ole myöskään sellainen puutarhaplogi, jossa esitellään kauniita istutuksia tai neuvotaan terassintekoa, vaikka puutarhakasveja ja -elämää kuvataankin paljon.

Tämä on puhdas hömppäplogi, jossa kuvataan ajatuksia, tunnelmia ja havaintoja luonnossa, puutarhassa ja muuallakin ollessa tai jotakin muutakin  mielenkiintoista nähdessä tai kuullessa.

Omin sanoin ja omin valokuvin.

Tämä plogi kertoo pienistä asioista tässä suuressa maailmassa.

Ja lopuksi...

Onni on olotila. Se ottaa huomioon ympäröivät olosuhteet. Se on suhteellisuuden tajua. Se on sitä, että todellakin tajuaa, että se vesilasi on puoliksi täynnä eikä puoliksi tyhjä.

Siihen pyrin. Ja se riittää. Minulle.

Sinitiaiset
Sinitiaisia

 

Welcome to read my blog!

I am a woman from Finland and try to find little beautiful things in nature, in gardens and all around me.

There is  beautiful nature here in Finland. We have four seasons. You can have great nature experiences in wild nature, in gardens and difference trips to different places.

This plog is not only a nature one. This is not only a garden plog. I am going to tell my feelings and my things to you in my own words and my own photos.  

Every Sunday, once a week.

Sinitiainen
Sinitiainen lumisateessa
 


2 kommenttia: